Kiitän ajatuksesta!Aika on mennyt.Töissä on ollut kiirettä.Toisaalta alallamme laskeudutaan kesälomille.Miltei kaikki tukkurit ovat lomalla tuonne heinäkuun puolenvälin yli.Ihanat sijaiset (lue: jotka eivät osaa ja ymmärrä) tuuraavat.Mutta ei se mitään,nyt on kesä.Lomien jälkeen jatketaan uusin tuulin.Olen itsekin uusimassa valikoimaa ja tekemässä muutoksia yrityksen arkeen.Ensin minäkin lomailen.
  Se työasioista.Eilen lähdimme mökille töiden jälkeen.Sielu lepää siellä veden äärellä.Istuin pitkät pätkät laiturilla ja katselin peilittyyntä järvenselkää.kävimme saunassa ja paistoimme makkaraa takassa.
  Pitkästä aikaa istuin isäni kanssa löylyissä.Vanhat muistot tulivat mieleen.Tosin en muistanut,että isäni mättää kiukaalle kaiken saatavilla olevan veden ja kuumentaa nahkansa kirkuvanpunaiseksi.Yritin siinä hampaat irvessä istua vieressä kunnes lopulta oli pakko lähteä höyryävänä lihamassana vilvoittelemaan terassille.Mukavaa.
  Lähdimme rakkaani,isäni ja Terävän kanssa veneellä läheiselle kaislikolle onkimaan taas niitä pitkiä,vihreitä kaloja.Isä sai yhden vauvakalan ja päästi sen vielä kasvamaan kotikoloonsa.Rakkaallani oli puolikas onni matkassa,kiinni oli ja irti pääsi.Kuten arvata saattaa,Ikivalkea ei saanut saalista.Sain kuitenkin haavita isän toutaimen tulomatkalla.Tappura oli onkinut laiturilla sillä välin monta kalaa.
  Ajoimme yötä myöten kotiin.Sitten nukkumaan ja aamulla tukun kautta töihin.Otin juuri tulleita ruusuja pari punttia,sillä tänä viikonloppuna on ollut paljon rippiruusujen tarvitsijoita.Huiman kasan niitä tänään myinkin.Tosin ilolla,sillä laatu oli todella hyvää.Hintansa väärttiä.Rakastan ruusuja.Pian nukunkin Ruususenunta.
  Nukuin päikkärit ja sen jälkeen paistoin lettuja kasan.Tappura haki Ärrältä kermaa ja sitä piti vaahdottaa lettujen sisään laitettavaksi.Laitoin serkulleni viestin herkuista ja nyt hän istuukin rakkaani vieressä formuloita katsomassa sohvalla,maha täynnä lettuja.Keitin kyytipojaksi asiakkaalta saamaani Tampere-kahvia.
  Voiko elämä olla ihanampaa?Kesä,unikot kukkivat,ilmassa leijuu hienoinen jasmiinin tuoksu,Muistojen talo on edelleen siisti,kaikki on hyvin ja loma lähestyy......