Kiitos kommenteista! Tuntuu kuin viime lauantai olisi ollut eilen.Aika on mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin.Välillä on satanut vettä ja välillä lunta.Ollut pientä pakkasta ja taas sohjoa.Sellaista omituisen vaihtelevaa.Eikös muuten viikolla sanottukin radiossa,että oli talven kylmin päivä?
  Kevät tulee,paitsi iloisten pastellisävyjen ja tulppaanien,myös siemenluetteloiden myötä.Selasin yhtä eilen illalla ja valitsin sieltä lajit,joita sitten lähden metsäsätämään kauppojen siemenpussivalikoimasta.
  Esikasvatukseen olisi tulossa ruusuliisaa,keijunmekkoa,kuukiertoa ja amppelitomaattia.Yritin valita vain muutamia ettei taas menisi hulluuden nimeen.Sitten tietysti krassit ja tuoksuherneet sun muut.Sinisievikki on varmaankin ehdoton.Orvokit ja pelargonit sun muut ostan "valmiina".Ei kun odottamaan....
  Ajattelin muuten vihdoin ja viimein investoida kuntopyörään.Sen hankintaa olen suunnitellut jo 10 vuotta.Nyt olisi sen aika.Toisaalta,olen ollut ilman sitä tähänkin asti =).Tiedän,että moni tuumaakin,että "painu ulos lenkille raittiiseen ilmaan" tai "hanki dementiasauvat ja aloita kiva harrastus!".
  Joopa joo.Mutta kun minä haluaisin polkea ihan omassa olkkarissa.Ajattelin lisätä kuitenkin lenkkeilyä.Ihan tosissanihan minä (  =)))))  ) olen myös mukana siinä -10kg vedossa.Ainuttakaan kiloa ei ole vielä lähtenyt.
  Meillä on vielä käyttämättä se kylpylälahjakortti ja ajattelin sieltä hakea lisäpotkua piristymiseen.Suunnittelimme lähtevämme kaksin rakkaani kanssa reissuun.Ajattelimme levätä,uida,syödä ja ottaa intialaista päähierontaa.Aaaaa......(Sittenhän meillä on vielä se teatterilahjakortti)
  Tänään tuli töllöstä 10-tanssin MM-kisakooste.Huimaa menoa.Huomenna tulee myös kooste TV2:lta,muistaakseni vakioiden MM-kisoista.Katselkaapa.Ja muistakaa ettei meistä tule koskaan samanlaisia kuin heistä =) niin kaukana tuo kärki on.Toisaalta,ties vaikka Tappurasta tulisikin.Sen verran on intoa piukassa.
  Nyt moikkaan teidät ja painelen sitten nukkumaan.Huomenna on työpäivä.