Kiitos kommenteista!Näpit ovat tämän leivän hankinnassa aivan suunnattomassa arvossa.Käytän viiltosuojattuja hanskoja,jotten vahingoita ihoani.Olen oppinut etten jätä yhtäkään kymmenestä aarteestani minkään oven tai vekottimen väliin.Yleisin haaveri kuitenkin sattuu joko liimapyssyn kanssa tai gerberoiden putkituskoneen lämpöpuhaltimessa.Nahka palaa ja takaraivossa asti kipunoi.
  Kotona jumppaan kutomalla.Näprääminen on minulle arkipäivää.Olen osallistunut aikanani aktiivisesti markkinamyyntiin itse tehdyillä tuotteilla.Lähinnä paperinaruaskartelulla.Mahtuipa joukkoon myös tuunattuja kukkapurkkeja,erilaisia ompeluksia,itse leivottua leipää,piparkakkumökkejä,kotiketsuppia ja paljon muuta.Kahdesti vuodessa piti hankkia markkinapöytä.Sairaus se lienee tämäkin hulluus.Nyt kudon villasukkia,mutta senhän te jo tiesittekin.
  Olen koko edellisen yön miettinyt erästä vakavaa siirtoa yrittäjyyteni suhteen.Vielä en voi sitä paljastaa,sillä se on pahasti prosessin alla.Katsotaan mihin kehitys johtaa.Raportoin tuloksista.Olen jo ottanut monta askelta ajatuksen suuntaan.Salamyhkäistä.Älkäätten suuttuko.....
  Tänään lähdin ajoissa töihin.Vein muksut ja koiran vanhemmilleni hoitoon heti kahdeksalta.Yhdeksäksi töihin.Luovutin häitä pois.Sulhaset bestmaniensa kanssa hakivat kimppuja.Toivon,että morsiamet saivat ne ehjinä perille.Laskeutuvia morsiuskimppuja on hankala pakata ja yleensä luovutankin ne (sään salliessa) ilman pakkausta.Toistaiseksi ne ovat menneet ehjänä perille.Tiukkaan olen sitonut kukat kiinni alustaansa.
  Eräs yrittäjäkollega poikkesi kauppareissullaan.Kerroin hänelle uusista kuvioista ja suunnitelmista.Ruodimme asiaa eri puolilta ja mietimme,mikä oikeasti on järkevää.Sain hyviä ajatuksia ja näkökantoja.On hyvä ettei asioidensa kanssa ole yksin.Laitoin hänen mukaansa nipun valkoisia ruusuja.
  Soitin myös toiselle kollegalle,joka on alallani ja tuumailin suunnitelmastani.Hän tunsi suunnitelmieni kohteen ja kertoi siihen liittyviä yksityiskohtia ja omia kokemuksiaan vastaavassa tilanteessa.Hän siunasi alustavan suunnitelmani.Tästä on hyvä lähteä pohtimaan lisää.Olen yksin vastuussa ratkaisuistani ja haluan olla varma niiden suhteen.
  Sain lusittua koko työpäivän.Hain muksut ja koiran tulomatkalla.Melkein kotikulman risteyksessä syttyi outo valoilmiö pääni päälle ja muistin unohtaneeni naapurille tarkoitetun kukkakorin töihin kylmiön hyllylle.Tiukka tarraus vilkun viikseen ja seuraavasta risteyksestä takaisin töihin.
  Loppuviimeksi muksut veivät komeassa saattueessa naapuriin kukkakorin.Rakkaani laittoi jääkaapin keräilyeristä hyvää pyttipannun oloista ruokaa.Kävin sillä aikaa suihkussa.Söin ja painuin päikkäreille.Yöllinen valvominen väsytti.
  Äsken kävin tilaamassa lisäkukkia netin välityksellä uudelta toimittajalta ja nyt olenkin jo täällä teitä katsomassa.Lähden kierrokselle....