750501.jpg
Kiitän edellisistä! Tein eilen kolme häätilausta ja tulin kotiin hiukan ennen vuorokauden vaihtumista.Ilta venähti pitkäksi jo senkin takia,että sattui pieni onnettomuus työpaikalla.Eli,suomeksi sanottuna minä leikkasin vasemman käden keskisormenpään irti vahingossa.Saksin viehettä varten liljan kukkaa irti ja sormi sattui sopivasti sen taakse.Naps!
  Olin yksin töissä ja sormesta tuli hurjasti verta.Soitin 112:n ja pyysin sieltä ammattitaitoista sidonta-apua paikalle.Ei luvattu,sillä a)olin itse soittanut b)olin järjissäni c)pystyin kävelemään ja d)oli perjantai.Sain ohjeen lähteä päivystykseen.
  Soitin rakkaalleni ja pyysin häntä pikaisesti paikalle apteekin kautta.Tarvitsin sidontatarvikkeita ja toisen ihmisen sitomaan vuotavaa sormenpäätä.Rakkaani tuli ja saimme vuodon tyrehtymään.
  Laitoin liikkeen kiinni etuajassa ja jatkoin töitä.Välillä kävin oksentamassa vaikka en tiedä miksi.Kollegani oli hälytysvalmiudessa ja lupasi ottaa jäljellä olevat sidonnat jos jalat pettävät alta.
  Kotona vaihdoin sidoksen ja haava alkoi uudelleen vuotamaan.Loppuviimeksi pääsin nukkumaan.Kello soitti seitsemältä ja lähdin kahdeksaksi luovuttamaan hääkukkia.Poikkesin vielä hautausmaan kukkahuoneessa viemässä surulaitteita.Sitten tavallinen työpäivä ja kotiin.
  Mutta,kaikki näkyy olevan hallinnassa.Muutama kuukausi menee ennen kuin sormeni on jälleen edustuskunnossa.Onneksi se ei ole työnteon kannalta strateginen.Työt onnistuvat ilman kyseisen sormen työpanosta.
  Tällainen tutina täällä on ollut.Sormi kipeä ja meno entisenlainen.Bloggaan teitä katsomaan.....