Kävelimme aamulla Toukan kanssa koululle terveystarkastukseen.Mukana piti olla esitäytetty lomake,jossa kyseltiin kaikki ne tavanomaiset eli ruokailut,liikkumiset,harrastukset sun muut.Toukka suoritti kuulo- ja näkötestin.Terveydenhoitaja toivotti tervetulleeksi syksyllä kouluun.

Ruuan jälkeen oikaisin taas koiran viereen päikkäreille.Uusi sänkyvarustus mahdollistaa prinsessaunet.Ostin Ikeasta isoja höyhentyynyjä,koristepäälliset sekä muhkean suklaanruskean päiväpeiton.Paitsi koira,niin myös minä nautin pehmeistä unista.Muut eivät meillä päikkäreitä harrastakkaan.

Tappura osti eilen Nintendo ds:n.Sellaisen monitoimisen "pikkuläppärin".Poika säästi siihen rahaa puoli vuotta ja eilen oli se suuri päivä,jolloin hän pääsi ostoksille.Kallis tuo vekotin oli,mutta kun hän itse oli säästänyt niin sai ostaa.Tilasin postimyynnitä muutaman pelin ja sekin paketti osui tulla tänään.

Illalla kokeilen laitetta minäkin.Paketissa tuli Jamie Oliverin kokkaus"peli".Se on täysin englanninkielinen.Siinä on reseptejä,ruuanlaitto-ohjeita,demoja sekä kauppalistoja.Oivallinen harjoite herättelemään uinuvaa kielipäätäni,jota tarvitsen reissussa.

Rakkaani työkaveri kävi.Hän lahjoitti minulle sellaisen magneettikorun,joka lievittää särkyjä.Katsotaan toimiiko se.Mielenkiintoista nähdä.

Tänään on vihdoin myös päivä,jolloin aiomme ihan oikeasti pakata.......sitä kun ei ole saatu alkamaan millään.Hetkiseksi aikaa kuitenkin katoan aurinkotulini uumeniin ulos.....

Olen pettynyt kun mitään luvattuja sateita ei ole tällä viikolla tullut.