Kiitos kommenteista!Minä sitten sairastin mahataudin Tekosyyn tavalla eli yksi tosi kova päivä ja loppu kropan kuntoutusta.Toukka aloitti meidän mahatautirumbamme pääsiäisen alla,sitten sairastui rakkaani.Eilen oksensimme Terävän kanssa.Minä aamulla oikein mallikkaasti ja Terävä koko päivän.Odotamme edelleen Tappuran sairastumista.
  Lähdin sitkeästi töihin.Ostin äitienpäiväkopat ja korit sisään.Tukkurini toi pullat ja sämpylät tullessaan ja tuumasi kestävänsä yhden pikaisen mahataudin jos sellaisen saisi mukaansa.Sinnittelin Pepsillä melkein neljään ja sitten oli soitettava rakkaani hakemaan.Lappu oveen,putiikki kiinni ja kotiin.
  Makasin koko lopun päivän sängyssä koiran kaverina.Sain kännykkäni huollosta tai oikeammin uuden vekottimen,sillä kone hylkäsi edelleen sim-korttini kaupassa vaikka korjausmiehet olivat oikein Helsingissä saakka käyttäneet ja testanneet toimivuutta testikortilla.Hyvin oli siellä toiminut.Kaupassa myyjä kokeili omalla kortillaan puhelintani,joka juuri hylkäsi minun korttini ja kas-hylkäsi myyjän uudenkin.Sain sitten hyllystä uuden puhelimen.
  No,muutaman matopelin jälkeen nousin sängystä,söin ja vedin kitaani kunnon tömäkän särkylääkkeen.Hetken kesti ennen kuin kroppa rentoutui.Nukuin aamuun asti kuin tukki.Nyt olo on suhteellisen hyvä.Tein kiireisen päivän töissä.Hiukan nipistelee mahassa syömisen jälkeen ja olo on hutera.Parempaan suuntaan ollaan menossa.
  Iines,kyllä nyt todellakin on kiireistä aikaa.Ensimmäiset äitienpäivälistat paukahtivat postista.Täytyy siis ruveta miettimään millaisia kukkia istutetaan mihinkin ruukkuun ja koriin.Onhan se selvää,että marketit ja bensa-asemat nielevät osansa myynneistä tarjoamalla sitä ja tätä halvemmalla kuin kukkakaupat.Mutta,meillä on taas omat,persoonalliset ideat käytössä..... =)